Supermarkt DEEN draagt de “Stg. Vrienden van Joseph” een warm hart toe en dat waarderen we enorm.

Voor de derde maal mogen wij  – wekenlang – ons bekende statiegeld bonnenkastje weer naast de flessenautomaat plaatsen.

De vorige keer ging de totale opbrengst naar het District Hospital Kitale. Mede dankzij meerdere acties, die we speciaal voor dit ziekenhuis organiseerden, kunnen ze de benodigde couveuse en allerlei instrumenten aanschaffen die zo hard nodig zijn.  Scrol voor informatie over  het verlanglijstje van het ziekenhuis naar het stukje hieronder.

20171113 132208 758x1024 Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt

20171113 132243 1024x767 Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt

Dit keer gaan we voor “Schoon water” en dan specifiek voor water in de plaats Kipsingori. Hier is de plaatselijke waterput ingestort en moeten ze nu het schone water elders halen. Voor ons is schoon water zo vanzelfsprekend dat je je haast niet kan voorstellen hoeveel moeite ze er soms in een derde wereld land voor moeten doen. Hoog tijd dus dat we

hier een nieuwe waterput laten slaan.

Deze actie wordt dus van harte bij u aanbevolen en wij danken u bij voorbaat al voor uw support.

Stg. Vrienden van Joseph, 30 november 2017

 

 

 


Dit jaar, 2017,  bestaan we 20 jaar en we gaan een groot aantal acties houden. De actie die op 31 maart van start gegaan is de lege flessen actie bij Deen.

20170331 110857 1024x576 Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt

Bij de automaat voor de lege flessen staat een kastje waarin u uw lege flessen bon kunt doen. Tot nu toe al een grandioos resultaat. Iedere dinsdag samen met Lida openen we het kastje en halen de bonnetjes eruit. Deze worden geteld en daarna wordt het bedrag aan ons overgedragen. Met onze leuze: – we gaan voor een couveuse – , hopen we dit jaar de baby afdeling van het district hospitaal in Kitale een flinke injectie te geven.

Ze hebben niet alleen gebrek aan een couveuse maar willen ook heel graag een Röntgenapparaat – weegschalen – zuurstof apparaat- bloedsuiker onderzoek en nog vele kleine instrumenten. Al met al € 7000,00


Dankzij supermarkt DEEN hebben wij sinds 1 april 2016 (nee…. geen grap!) een nieuwe actie kunnen starten.

Voor een aantal weken ziet u links van de lege flessenautomaat een kastje staan  waarin u de statiegeldbon in kan leveren voor het goede doel.

De meisjes van de St. Mary High School in Kipsingori wachten met smart op een laboratorium lokaal zodat zij ook in exacte vakken examen kunnen doen.

Wij danken supermarkt DEEN, en allen die meehelpen om van deze actie een succes te maken, hartelijk voor uw support.

WP 20160401 15 59 28 Pro 577x1024 Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt

 Statiegeld Actie DEEN Superkmarkt

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *