Dit jaar (2017) lopen er ca. 20 enthousiaste wandelaars uit Tuitjenhorn mee in de sponsorwandeltocht van de 40 MM. Tien personen lopen in een shirt van de Vrienden van Joseph (meer hebben we er niet, helaas!) en brengen zo onze stichting onder de aandacht van de mensen langs de route.

Als u dit jaar niet meeloopt als sponsor…… dan misschien wel in het volgend jaar?


De 40MM – 40.000 meter mars – is een sponsorwandeltocht door de mooie dorpen Venhuizen, Hem, Wijdenes, Oosterleek en Schellinkhout. De opbrengsten worden geheel besteed aan de verschillende projecten die de 40MM ondersteunt in de minder ontwikkelde landen.

De wandeling vindt jaarlijks plaats op de zaterdag na Hemelvaartsdag. Naast de 40km route zijn er ook een aantal korte routes waarvoor u kunt kiezen. Het is de gezelligste wandeltocht van de hele regio West-Friesland en onderweg zijn vele stempelposten. Met veel enthousiasme zetten de vele vrijwilligers zich in om er een fantastische dag van te maken.

De 44 editie van de 40MM vondt plaats op 27 Mei, 2017. Wij hopen u graag weer te zien bij de 45e editie in 2018, een prachtige tocht door West-Friesland en over de IJsselmeerdijk, een garantie voor een heerlijke dag.

Hieronder een paar foto’s van onze sportievelingen.