Het is alweer 2 weken geleden dat mevr. Greet Bleeker namens de St. Vrienden van Joseph, tijdens de 1ste Communie viering een prachtige cheque in ontvangst mocht nemen. Wat een geweldig bedrag hebben de kinderen van groep 4 van de St. Barbara – basisschool met de paaseitjesactie bij elkaar gespaard.

Geweldig,  € 550,00

Cheque 1ste Communie met Greet1 300x200 Archief De Aftrap

We zijn ontzettend blij dat de kinderen gesnapt hebben dat er in de wereld veel armoede is en vele kinderen over de hele wereld erg arm zijn. Wat boffen wij dan toch, dat we ondanks de bezuinigingen hier, nog redelijk kunnen doen wat we willen en dat er zeker ieder dag nog eten op tafel staat, dat is daar soms wel anders.

Gelukkig kunnen wij via father Kruis de kinderen in Hututu helpen, zij hebben geluk, dat wij hen tegengekomen zijn en daar zijn ze dan ook heel dankbaar voor. Ook heel veel dank aan de ouders en de 1ste Communiegroep voor hun werk en sponsoring. Dank zei jullie kunnen we deze kinderen, hun ouders en leerkrachten erg blij maken.

Toen Father Kruis ging vertellen dat het jullie gelukt was zoveel geld bijeen te brengen voor tafels en stoeltjes, begonnen ze gelijk te zingen en te dansen. Altijd op de stoffige grond moeten spelen is ook niet alles. Je wordt zelf vies en de schriftjes zien er dan soms ook niet uit.

Met Koninginnedag was onze 2e actie. DE SYMBOLISCHE STENEN VERKOOP.

Afgelopen zaterdag kregen we toestemming van de WILDE GANZEN om te starten met de 3fase, voor de bouw van het Laboratoriumlokaal. Geweldig, als wij zorgen dat we voor april 2013 € 22.146,45 bij elkaar hebben doet de Wilde Ganzen er nog eens € 12.180,55 bij en kunnen we beginnen met de afwerking en inrichting van dit lokaal.

We zijn dus gestart met de verkoop van stenen voor dit laboratorium lokaal op de vrijmarkt met Koninginnedag. Wat een succes. Er zijn ruim 160 stenen verkocht, met de giften en de verkoop van de Keniaanse spulletjes kwamen we op bijna 500 euro. Wat een geweldig resultaat.

P1100696 199x300 Archief De Aftrap

Heel veel dank dat u ons wilde sponsoren. Een prachtige opbrengst waar we erg blij mee zijn.

Wij willen niet stil blijven zitten en wachten met spanning op de fietstocht begin juni van de Rabobank.

Met de fam. Pronk is inmiddels afgesproken dat we 4 avonden komen bollen pellen. Wij hopen dan ook als het zover is dat we vele nieuwe pellers kunnen en mogen begroeten. U hoort hierover meer.

U ziet maar weer als U deze leest, dat vele kleintjes één grote maken.

Heel veel dank,

St. Vrienden van Joseph, 4 mei 2012

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *