De herfst heeft zijn intrede gedaan  en als je naar buiten kijkt is ‘t harde wind en regen, dat betekend misschien voor u dat u uw zomer garderobe  weer op gaat ruimen. Sommige van u brengen het dan bij ons, zonder naam staat het zomaar op de stoep. Heel fijn toen we nog extra kleding mee konden nemen via de Vliegende Piloten. Door de bezuinigen enkele jaren geleden is dat gestopt. We hebben nu zoveel kleding bij ons op zolder staan dat het onmogelijk is dat allemaal naar Kenia te vervoeren.

Als u nu nog meer kleding brengt, weten wij niet wat we ermee moeten. Daarom een vraag:

“Wilt u GEEN kleding meer brengen.” We hebben echt genoeg.

Nog wel een vraag:”Mocht u grote koffers over hebben die nog goed zijn, kunt u ze wel brengen. De extra kleding die we via onze eigen bagage meenemen doen we dan in een koffer. De vraag naar oude koffers is heel groot.

De mensen hebben geen kledingkast dus de kleding die ze hebben staat in dozen of plastic zakken. Met een koffer zijn ze erg blij.

P1110371 300x199 Archief De Aftrap

Deze week kreeg ik nog een email van Winnie. Ze woont nu in Mombassa bij haar boyfriend. Ze maakt het goed en is nog steeds erg dankbaar dat de dames van het vrouwengilde van weleer haar zo goed gesponsord hebben. Ook Mary haar zusje maakt het goed. Zij is bezig met haar laatste jaar op de school voor kleuterleidster. Ook Carlos gaat op dit moment heel goed, dankzij de hulp bij z ’n dieet, wat hij bij de medicijnen heeft. Hij was de enige in dat gezin die met aids geboren is.De ouders zijn beide overleden. Zo ziet u dan door het sponsoren van studenten de jeugd in Kenia vooruit gaat. Scholing van de jeugd is, na water,  de beste sponsoring.

Dank voor uw hulp telkens maar weer.

 

Groeten St. Vrienden van Joseph, 21 september 2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *