De vakantie zit er weer op en ook wij hebben het deze tijd iets rustiger aangedaan. Father Folkert is alweer een week of zes terug naar zijn geliefd Kenia.

Hij was hier erg weinig omdat zijn werk als overste toch gewoon doorging en hij voor besprekingen naar Engeland is geweest. Ook is tegenwoordig de computer een uitkomst en kun je, al is het ver weg toch gewoon je werk blijven doen. Ondanks je vakantie.

Heel veel dank aan u, omdat u gehoor  gegeven hebt aan onze oproep in de laatste Aftrap om uw oranje rugzakje die we kregen bij de laatste fietstocht van de Rabobank bij ons in de brievenbus te doen. Ruim 50 zakjes gaan de volgende keer mee naar Kenia. We kunnen nu een klas vol leerlingen voorzien van een nieuwe schooltas.

Ook heel veel dank aan alle bollenpellers. We hebben in 2 avonden toch maar weer € 260,00 bij elkaar gepeld, een prachtig resultaat waar we als stichting heel blij mee zijn.

Het was weer enorm gezellig en als je dan op 2 avonden van 2 uur pellen dit resultaat hebt, is dat toch geweldig. Bedankt Susan en Dick voor jullie gastvrijheid in de avonduren.

P1050198 300x168 Archief De Aftrap

Eerst willen proberen naast onze projecten wat geld bij elkaar te krijgen voor de auto van Father Joseph. Zijn auto heeft het begeven en reparatie gaat heel veel kosten. Ook de artsen raden hem een nieuwe auto aan, dit i.v.m. met zijn rug, die wordt er niet beter op. We willen hem helpen, zolang mogelijk uit de rolstoel te blijven, omdat hij de financiën en de projecten voor onze stichting behartigd.

Deze auto is 7 jaar oud, bij ons kan die nog jaren mee. Maar de wegen daar zijn zo slecht dat, hij eerder aan vervanging toe is. Hij kan niet zonder, omdat lopen of openbaar vervoer voor hem geen optie is. Zelf is hij ook volop bezig het benodigde geld bijeen te krijgen, maar misschien wilt u hem ook helpen zijn banknummer is: NL 30 RABO 0160 4428 50.

Ook hier past ons motto VELE KLEINTJES –  MAKEN ÉÉN AUTO!

Alvast heel veel dank.

St. Vrienden van Joseph, 23 augustus 2014

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *