Het is bijna lente, hopelijk past het weer zich ook een beetje aan en zien we het zonnetje verschijnen.

Anders is het in Kenia. Het is daar erg warm, zoals father Joseph Kimotho schreef. Gelukkig zijn de ongeregeldheden tijdens de verkiezingen uitgebleven, maar er heersen nog wel spanningen tussen de verschillende stammen.

In april moeten we het geld bijeen hebben voor de afwerking van onze school in Botwa. Als we dat voor 26 april bijeen hebben krijgen we van de Wilde Ganzen ongeveer de helft erbij. Ik kan u vertellen dat het waarschijnlijk wel lukt. Enkele foundation organisaties hebben hun hulp beloofd en als dat geld binnen is kunnen we het overmaken aan de Wilde ganzen die het aanvullen met hun gift zodat het gehele bedrag ruim € 34,000 overgemaakt wordt naar father Folkert Kruis, die in Botwa de afbouw nog wil regelen. Hij heeft al een nieuwe begroting gevraagd aan de aannemer, want hij kan bijna niet wachten om deze klus te klaren. Als het gebouw ook van binnen afgewerkt is zijn wij nog niet klaar, dan moeten er nog allerlei lesmaterialen komen o.a. microscopen en glaswerk voor de proeven die er gedaan moeten worden. Maar alles heeft zijn tijd.

Wij zijn al ontzettend blij dat dit bijna gerealiseerd is.

P1110309 300x199 Archief De Aftrap

Mocht u rond de paasdagen in de kerk komen, vergeet dan onze hutjes niet. Uw bijdrage kan juist de laatste steen zijn, die nodig is.

Wij wensen u zonnige Paasdagen ook namens de beide fathers, Folkert Kruis en Joseph Kimotho en dank voor uw goede gaven.

St. Vrienden van Joseph, 23maart 2013.

 

p.s. Op de foto ziet u het klaslokaal wat nog afgewerkt moet worden. Tijdens de examens werd het gebruikt i.v.m. plaatsgebrek.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *