Na een succesvol weekend nemen we de pen ter hand om op de eerste plaats Greet Bleeker te feliciteren met haar koninklijke onderscheiding. Een onderscheiding die zeker heel erg verdient is, want waar helpt Greet niet? In het Jozefpark – de kerk – de Lourdesvereniging – en zeker niet op zijn minst bij onze Stichting. We willen en kunnen Greet zeker niet missen. We hopen dat je dan ook nog vele jaren in goede gezondheid je vrijwilligerswerk kunt voortzetten.

P1040450 300x264 Archief De AftrapP1130997 225x300 Archief De Aftrap

Zaterdag was ze dan ook weer present bij de kraam op de vrijmarkt. Met een prachtige put symboliseerde we het werk waar we dit jaar mee bezig zijn in ons gebied in Kenia. De verkoop van het water liep voortreffelijk, met de leuze:

“SCHOON WATER….

IN KENIA EEN TRAKTATIE –  

U HELPT ZE MET UW DONATIE!”

 

hebben we bijna 150 flesjes van de hand gedaan. Met de verkoop van onze Kenia spulletjes erbij hadden we ruim € 400,00 opgehaald. Nog niet genoeg geld voor een nieuwe put, maar we sparen gewoon verder en willen zeker nog wat acties organiseren dit jaar. Een prachtige start, voor zo’n goed project.

We wachten nog op de afwerking van de laatste put bij de St. Paul’s school in Sinoko en dan hopen we te starten samen met de M.P. ( member of parlement ) aan de andere waterprojecten in het gebied waar we al meer dan 17 jaar bezig zijn en je kunt zien dat het daar vooruit gaat.

De schoolgebouwen worden beter, de toiletten bij de scholen en de slaapgelegenheden als het kostscholen zijn, het ziet er allemaal heel goed uit. Dankzij U en onze hulp.

Wij hopen dat u ons blijft steunen.

De Stichting Vrienden van Joseph, 3 mei 2014.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *