Ondanks het koude weer met Hemelvaart waren er toch 78 enthousiaste fietsers die zich aanmelden voor de eerste Hemelvaartfietstocht van de St. Vrienden van Joseph. Dat was een prachtige start. Heel hartelijk dank dat u de kou en wind trotseerde en op de fiets stapte.

Een heel gezellig rondje vanaf de sportzaal “DE GROET”. Aris  Strooper had de sportzaal open gedaan om vandaar te kunnen starten. Gewapend met een route beschrijving en een flesje koud water gingen de dames en heren van start. Aris bedankt voor je hulp, we hopen volgend jaar weer op je te mogen rekenen.

Het was een prachtige route die onderbroken werd bij “’T CENTRUM” voor een heerlijk kopje koffie of thee, gesponsord door Anita en Arnold v.d. Hoorn, beheerders van ’t Centrum. Heel hartelijk dank voor jullie sponsoring, het was zeer welkom tijdens deze koude tocht. Iedereen was heel enthousiast omdat ze zo gastvrij ontvangen werden met een heerlijk bakkie.

Met een aantal giften en bijna geen onkosten mochten we bijna € 600,00 op onze rekening bijschrijven, weer een halve waterput zeggen we dan.

Hemelvaart fietstocht 300x225 Archief De Aftrap

 

We zijn lekker bezig, en gaan nog even door, want zaterdag 14 juni is de Rabofietstocht waar we zeker aan mee doen en dan komt het bollenpellen er ook aan. We hopen weer 2 avonden vol goede moed aan het pellen te beginnen.

Al met al zijn we goed bezig om onze kas te kunnen spekken, zodat als het allemaal rond is in Kenia, we met hulp van de Wilde Ganzen aan het boren van de waterputten kunnen gaan beginnen.

Iedereen die ons met deze Hemelvaartsdag op welke wijze dan ook geholpen heeft, heel heel veel dank.

Ons motto: VELE KLEINTJES MAKEN EEN GROTE werkt nog steeds heel goed.

St. Vrienden van Joseph, 14 juni 2014

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *