P1090417 200x300 Archief De Aftrap

Aan het einde van het jaar 2011 kunnen we heel tevreden terugkijken op ons werk het afgelopen jaar. We hebben veel gepresteerd!Maar het mooiste is dat we ruim 22.000 euro over konden maken naar de Wilde Ganzen. Nog mooier is dat zij dit aangevuld hebben tot ruim 33.000 euro. Dit berdrag is overgemaakt naar father Folkert Kruis die de financiën voor ons wil regelen. De bouw kan nu beginnen.Handtekeningen zijn gezet op de bouwpapieren – de begroting – het bestek van de bouw en wat er in Kenia nog meer komt kijken, bij de bouw van een klaslokaal.

Hopelijk wordt het wat mooier weer, want de afgelopen weken regende het aan een stuk door, daar gaat het niet zo zachtjes als bij ons. Er was dan ook veel overlast van het water en de wegen bijna niet te berijden. Sommige kerkdiensten buiten Kaplamai moesten worden afgezegd omdat father Folkert Kruis vanwege het slechte weer er niet naar toe kon.

Deze week hebben we weinig gehoord over de bouw maar ik hoop als ik in januari er naar toe ga foto’s kan maken van het in aanbouw zijnde klaslokaal. Misschien wordt in die maand wel de eerste steen gelegd. Wie zal het zeggen. Bij de bouw zullen we zeker een bord plaatsen van onze sponsor. We gaan door, volgend jaar gaan we beginnen met de 3e fase. De inrichting van het practicum lokaal. Ook dat wil ik dan regelen bij mijn bezoek aan Kaplamai en zeker aan Botwa. Tevens moet er weer een pakket papieren ingevuld worden, door de directie van de school en door de St. Vrienden van Joseph.

Hopelijk blijft u ons ook in 2012 helpen door uw sponsoring, groot of klein.

We willen de kerstactie door middel van de hutjes dit jaar besteden aan de straatkinderen in Kitale. Ook deze kinderen gunnen we een goede Kerst. En ons motto is en blijft:

                                                    “Vele kleintjes maken een grote.”

Vanuit Kaplamai wenst  father Folkert Kruis u :

Gezegende Kerstdagen en alle goeds voor 2012.

Vanuit Nairobi wenst father Joseph Kimotho u:

A Joyous Christmas and a Happy and Peaceful New Year.

De St. Vrienden van Joseph wenst u allen fijne feestdagen en een gezond 2012.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *