Wat was het afgelopen zaterdag een drukte bij de Rabobank in Warmenhuizen. Vele verenigingen waren daar aanwezig om met tien enthousiaste fietsers deze sponsorfietstocht te rijden. Ook wij: “ De Vrienden van Joseph,” hadden zich opgegeven om aan deze sponsortocht deel te nemen.

Met een gezellig groep, waarvan de meeste al jaren tijdens deze tocht hun beste beentje voortzetten, begonnen wij aan deze sponsortocht. Het was een mooie route al was het in het begin wel koud. Maar geen regen en harde wind zoals vorig jaar. Dus ging het allemaal perfect.

Met een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart bij Express – Zo was deze ochtend compleet en konden we aan het eind van de tocht onze sponsorkaarten inleveren, om over enkele weken de beloofde € 300,00 in ontvangst te nemen. Een geweldige geste van de Rabobank en dank aan onze enthousiaste fietsgroep.

P1120366 300x225 Archief De Aftrap

Heel fijn,  dat we nu weer enkele van onze projecten kunnen helpen. Want steeds is er weer vraag om hulp. Veel jeugd die van  school komt krijgt geen baan, er is een grote werkloosheid en schoolgeld voor het voortgezet onderwijs is door de ouders niet op te brengen, dus loopt de jeugd op straat, waar niet alles gaat zoals het hoort.

Dank dames en heren dat jullie ook deze ochtend weer vrij maakte om met ons te fietsen.

Ook wil ik u allen danken, dat u onze hutjes in de kerk, zo goed hebt bedacht. Was het de afgelopen maanden rond de 25 euro, de laatste maand mochten we ruim 55 euro eruit halen. Geweldig.

Heel veel dank daarvoor.

Blijf dit doen, want ons motto is nog steeds ”VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE”.

Stichting Vrienden van Joseph, 15 juni 2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *