Wat is er aan de hand?

Op korte termijn wordt de software (WORDPRESS) waarop onze website draait geüpdatet van versie 4 naar versie 5. Omdat dit een serieuze update is wordt ook het gebruikte opmaak-thema (ENFOLD) volledig bijgewerkt.

Waarom wordt deze update uitgevoerd?

De update wordt uitgevoerd omdat een flink aantal functies (opmaak, beveiliging, contact etc) behoorlijk zijn verbeterd. Daarnaast blijft WordPress continu werken aan de verbetering van het product dat zij leveren. Dit geldt ook voor de leverancier Aksil (ENFOLD).  Om bij te blijven met beveiliging en snelheid volgen wij de updates. Dat doen wij overigens met vertraging, zeker na een grote update. Dit in verband met het feit dat er altijd een aantal bug-fixes volgen. De volledig update staat op de website van WordPress beschreven.

Wat merken de bezoekers en gebruiker hier van?

In principe blijft de inhoud en opmaakt van de website ongewijzigd, op termijn worden de contact pagina en enkele kleinere onderdelen met behulp van de nieuwe technieken verbeterd.

Er komen wel een aantal verbeteringen voor het posten van berichten etc. Hierover zal ik nader berichten

Wanneer gaat de update plaatsvinden?

De update gaat begin februari 2019 plaats vinden. Er zal eerst een back-up gemaakt worden en in een test-omgeving een proef upgrade gedaan worden. De upgrade is door mij al succesvol uitgevoerd op andere website.

Er zal nader bericht komen wanneer de upgrade plaats zal vinden.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Je kan eventuele vragen in een reactie op het bericht achterlaten of contact met mij opnemen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *