Deze week had ik na een hele tijd weer contact met Winnie Wafula, De dames van het Vrouwengilde, die jaren geleden actief waren, in onze gemeenschap zullen het misschien nog herinneren. Het was rond 2008 dat Winnie door de dames van het Vouwengilde gesponsord werd. Maandelijks ging er een busje rond waarin men een bijdrage kon doen voor het schoolgeld voor Winnie.

Nu 12 jaar later kan ik U meedelen dat het ontzettend goed gaat met Winnie. Ze is getrouwd met Tobias en heeft 3 kinderen. Kathleen – Jaffandrew en Benedict. Ze heeft een winkeltje in stoffen voor uniformen, maar ook andere stoffen – knopen – garen en elastiek, dat gaat heel goed. Haar man heeft een baan op het kantoor van een ijzerfabriek. Samen en met de kinderen doen ze het geweldig. Inmiddels een stukje land gekocht en een stenen huisje erop gezet. Ze werkt keihard van ‘s morgens 8 uur tot ’s avonds 6 uur en daarna nog koken en voor de kinderen zorgen. Overdag heeft ze een kindermeisje die op de kinderen past. Naast haar eigen business helpt ze ook nog haar zus Mary en broer Carlos. Dus zijn door Winnie, meerdere mensen door ons geholpen,

Zo zie je, soms denk je weleens waar doe je het voor, als je dan zo’n bericht krijgt, dan doet het je weer goed en weet je dan onze hulp niet voor niets is.
Daarom is ons motto nog steeds : “Vele kleintjes, maken één grote”.

Omdat het Coronavirus nog steeds erg actief is, blijven we mondkapjes verkopen. Ze zijn en blijven
€ 4,00, Waarschijnlijk hebben we ze nog wel een hele tijd nodig en is een extra mondkapje geen luxe. U kunt ze bestellen bij Nel Bleeker, telefoon 0612288030.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *