Tijdens onze laatste vergadering vorige week hebben we al onze projecten goed doorgesproken en zijn we van mening dat we goed bezig zijn. Natuurlijk gaan we als we in Kenia zijn alle projecten bezoeken en kijken waarmee we de mensen verder kunnen helpen. Want samen werken is samen doen.

Ook hebben we voor de aanvraag van projecten voor de verschillende groepen die om onze hulp vragen nieuwe formulieren ontwikkeld die ingevuld aan de Foundation Friends of Father Joseph in Kenya moeten worden gestuurd. Zij bekijken deze aanvragen en beoordelen of ze in aanmerking komen voor hulp. Dan stuurt deze Foundation organisatie de formulieren door naar ons om ze nogmaals te beoordelen. U ziet we worden steeds professioneler zodat het geld van u goed wordt besteed.

We zijn dan ook heel blij met deze foundation groep waarvan Jayne Kometo directeur is van de damesgevangenis – Joseph Kamau werk in Kamae – Alexander Barasa werkt op de financiële administratie van het Bisdom Kitale en Zipporah Karanja zorgt voor de studenten en tevens een baan heeft bij een groot maisbedrijf. Iedereen is dus druk bezig. En daarnaast nog hun werk voor onze Stichting. En dan niet te vergeten onze Father Joseph die als voorzitter van deze groep heel veel werk verzet. Onze samenwerking wordt steeds beter en we zullen ook met deze groep weer een vergadering beleggen en dan na afloop eten we: “ hutspot met een bal gehakt. Ook onze Hollandse kost moeten ze een keer ervaren. Eten na een bijeenkomst hoort er in Kenia altijd bij.

Zo ziet u er staat weer heel wat werk te doen in de maand dat we in Kenia zijn. Maar gelooft u mij het is prachtig werk want Samen staan we sterk.
Nog een woord van dank aan de kaarsenmakerij van Midgard, die ons 2 prachtige kaarsen schonk voor de nieuwe kandelaars die we kregen van pastor Marian Bleeker voor in de kapel in de Jeugdgevangenis. Weer zo’n prachtig gebaar.

De Vasten actie komt er aan daarover in de volgende Aftrap. Maar we zien elkaar dan zeker bij: ”de Vastenmaaltijd” op zondag 31 maart.

Heel veel groeten en weet ons motto is: VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE !

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *