De mondkapjes actie is weer een goed succes, tot heden toe heeft het al een mooi bedrag opgeleverd van € 188,- . We zijn daar heel blij mee, want zo kunnen we weer een aantal mondjes vullen. En er lopen nog een paar bestellingen, Nel heeft het er maar druk mee, maar ze redt het en vindt het nog leuk ook, al is het wel veel werk, Nel petje af voor je.

En dat het nodig is, dat merkte ik de laatste week, ik kreeg een WhatsApp van Naomi met de vraag of we haar konden helpen, want ze had al een paar dagen geen eten meer voor haar en de kleine Barack. Gelukkig is Father Joseph er dan altijd om bij zijn vrienden en kennissen weer wat mais of bonen te vragen, zodat Naomi weer wat te eten heeft.

De regen in de buurt van Kitale is ook nog steeds hevig, dus alles is nat en koud en een kachel hebben ze niet in hun huisjes. Al met al een vervelende situatie, waar niet alleen Naomi maar ook h el veel mensen last van hebben.

Al valt het op dit moment op het platte land wel mee met de Corona, honger en kou en geen werk zijn daar nu de grootste problemen. Wij proberen zoveel mogelijk als het kan te helpen en zijn blij met iedere gift die binnen komt.

Zo kwam Nel in contact met de ouders van Bouke Bollema in Friesland en die waren zo enthousiast van haar verhalen dat ze ook, ondanks dat hun zoon tijdens de tour de France gevallen was toch ons sponsorde, een prachtige geste waar we ook weer blij van werden.

Het doet ons en zeker onze Stichting in Kenia goed, dat er zoveel mensen ons, en dus vooral hen
willen steunen.

Daarom is en blijft ons motto nog steeds: Vele kleintjes maken één grote.
Veel dank voor uw hulp hoe dan ook.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *