De zomervakantie zit er nu echt op! We gaan weer aan de gang!

Grond voor de bouw van de Social Hall in Kiriita is geëgaliseerd. Het wachten is op de start van de bouw. Tot die tijd is het perceel ingezaaid met maïs. Dat levert weer eten op. En een deel van de oogst kan worden verkocht, zodat er ook weer wat geld in het laatje komt. Wil je meer weten over dit project, kijk dan op onze projectpagina Kiriita. Wil je direct dit project of de stichting sponsoren? Ga dan naar onze sponser pagina.

Verder kregen we nog een ander mooi bericht. Regelmatig steunen we de scholingsprojecten van Cafasso. In Cafasso komen kinderen/jongeren terecht die zich niet zo goed gedragen hebben. John was ook zo’n jongen. Hij heeft zijn kans gegrepen: in Cafasso de basisschool en middelbare school gevolgd en daarna rechten gaan studeren. Deze zomer kreeg hij zijn diploma. Hij is nu jurist, maar zet zich nog steeds in voor Cafasso. Hij houdt ook lezingen over het belang van onderwijs en hoe het ook anders kan.

Prachtig om te lezen dat we met geduld en een financiële bijdrage zo’n groot verschil hebben kunnen maken!!

Een overzicht van onze projecten vindt u op de projectenpagina en we zijn natuurlijk ook te volgen met updates via Facebook en Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *