Dit jaar bestaat de stichting Vrienden van Joseph 25 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren en wel in het weekend van 24 en 25 september. Op 25 september is er een Heilige mis in de kerk waarbij Father Folkert en Father Joseph voor zullen gaan en het Jambokoor zal zingen.
Bij een feestje hoort natuurlijk ook een lekker taartje. Vanwege het succes van de eerste editie, deze keer de tweede editie van

Heel Tuitjenhorn bakt.

Die wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 24 september. De komende weken volgt meer informatie over de wedstrijd in de Aftrap en via Facebook/Instagram.

In dit bijzondere jubileumjaar willen we ook een speciaal project centraal stellen. Vijfentwintig jaar geleden is de stichting gestart met projecten in Kaplamai, het leek ons mooi en symbolisch om dit jaar voor een project in Kaplamai te kiezen. Dat is geluktVoor de school in Kaplamai wil men graag een hemelwateropvang aanleggen. In het regenseizoen valt er immers veel neerslag en dat water is in de droge tijd weer zo hard nodig. De totale kosten zullen € 7.500,- bedragen. Aan het einde van dit jaar hopen we dit bedrag bij elkaar te hebben.

Natuurlijk kunt u alvast een (klein of groot bedrag) bijdragen of donateur worden, kijk op onze donateurspagina!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *