Eindelijk kregen we groen licht en konden we weer met de hele groep vergaderen. Hierbij een klein verslag van deze vergadering waarin we zelfs 2 nieuwe leden mochten verwelkomen . Voor hen nog erg vreemd, want er was de laatste tijd best veel gebeurd waarvan we elkaar via de e-mail op de hoogte hielden. Na afloop van de vergadering waren ze heel enthousiast en wilde Hilde Ligthart en Mieke Masteling zich bij ons aansluiten, om zich ook in te zetten voor onze mensen in Kenia. Geweldig we zijn heel blij en heten jullie van harte welkom in de groep.

Door alle drukte waren we helemaal vergeten dat onze allerlaatste flessenactie bij DEEN weer een groot succes geworden is en dat wij hopen op een goede samenwerking met de Vomar.
Medewerkers van Supermarkt Deen heel veel dank voor jullie hulp en medewerking en sterkte de laatste weken.

Dan gaan we ons de laatste maanden sterk maken voor het 4e lokaal in Mwitha dat we hopen in 2022 te verwezenlijken– de pijpleidingen bij de waterprojecten in Siboti en Benon en is er een aanvraag binnen gekomen van de KAP dit is een organisatie die voorlichting geeft aan mensen met Aids, ze ondersteunen met medische zorg en die ook de laatste tijd bezig is met voorlichting en behandeling van mensen die drugs en drank verslaafd zijn. Een heel goed project dat we graag willen helpen.

We gaan dus weer proberen onze financiën aan te vullen en willen zodoende bovenstaande projecten realiseren.

Nel is daar al druk mee bezig, ze zit weer in haar hoekje achter de naaimachine om meters vlaggetjes te naaien. U kunt ze bestellen, op kleur en print en lengte, bel haar dan even op voor een afspraak, tel: 06 12288030 , u kunt dan zelf aangeven, welke kleur en hoelang. Ze kosten € 2,00 per meter en zijn ook nog goed voor het milieu, want plastic de wereld uit! Daar gaan we voor.

Het was voor ons een topvergadering waarin we door 2 nieuwe leden, weer meer inspiratie krijgen om door te gaan.
Samen staan we sterk en ons motto blijft:
VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *