Het mooie weer met Hemelvaartsdag viel wel wat tegen, het was droog maar ojee de wind was nogal heftig. Toch waren er 65 fietsers die de wind trotseerde en onze mooie fietsroute reden.

Het was weer een mooi rondje hoorden we bij terugkomst in de Hoge Akker, waar de koffie op hen stond te wachten. Een lekker bakkie en even na kletsen over het mooie rondje alweer uitgezet door Theo, bedankt hiervoor. Ook u allen bedankt voor uw enthousiaste deelname en de sponsors bedankt voor hun giften, op de bank of in de brievenbus. Alles bij elkaar bracht dit evenement € 625,00 in de kas. Een prachtige resultaat, de start voor onze waterprojecten,

Welke route hebben ze gekozen?

Zaterdag was de loop van de 40 MM in Venhuizen. Prachtig weer en veel gezelligheid.
‘s Morgens vroeg startte Theo en Aad al voor de 40 km. later Wil –Tineke – Ina – Ineke uit Tuitjenhorn en Peter Huits met zijn 3 schoonzussen voor de 27 km, allemaal in onze shirts van de Stichting. Rond half 3 waren ze bij de finish waar we hen opwachten. Moe maar voldaan stapten ze over de streep en zat hun rondje er op.
Ook deze actie was voor de waterprojecten die ieder € 3500,00 kosten. In Benon en Saboti. Twee plaatsen midden in de bergen. Ik ben er geweest en over 30 km deden we 3 1/2 uur. De weg was slecht en erg vol gaten en kuilen. Als je met 2 x 1000 leerlingen op een boarding school bent en er komen 2 ezeltje met 4 kruiken water dan snapt u wel dat ze daar erg verlegen zijn om water. We hopen nu dat aan het eind van dit jaar ook daar helder en stromend water is.

De grote groep deelnemers staat er klaar voor!

We zijn blij met uw hulp – steun en medeleven in welke vorm dan ook en zoals Father Folkert Kruis met Pinksteren in de kerk zei: “Dankbaar voor alles wat u doet en zeker voor uw medeleven, dat steunt hen in hun werk bij de kwetsbaren in Kenia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *