Beste Mensen,

In deze eerste Aftrap van 2019 willen wij u voor dit nieuwe jaar het allerbeste wensen. Een jaar ligt voor ons met heel veel wensen, ook voor de mensen in Kenia, waarvoor wij werken, via de projecten die we daar door uw hulp steunen. Met Kerst hebben we onze projecten die onze steun vroegen met een financiële injectie kunnen helpen.

De straatkinderen in St. John Bosco vroegen om matrassen –lakens en dekens, de dovenschool om leermaterialen – Fadhyligroep in het ziekenhuis vroeg om kleding – eten en medicijnen voor de zieken en hun families die heel arm zijn en het zelf niet kunnen betalen – Babyhome naast de keuken ook nog een financiële bijdrage voor Nutriton babyvoeding en de Botwa woman group die de zeer arme en gehandicapten steunt zeker in deze moeilijke tijd rond Kerstmis. In totaal maakte wij het mooie bedrag van € 4200,00 over. Een prachtig resultaat dankzij uw hulp.

De bouw van de keuken in volle gang

Zo hebben we onze laatste actie voor 2018 afgerond met het innen van de statiegeldbonnetjes bij de flessenautomaat bij DEEN, met een prachtig resultaat van € 489, 30. Heel veel dank aan de directie van Deen, Dhr. J. de Vries en de dames die ons hielpen met het tellen van de bonnetjes. Dit bedrag gaat naar het BABYHOME in Rangala. Alsook uw giften in de hutjes achter in de kerk.

De keuken en eetzaal zijn gebouwd en worden nu afgewerkt. De muren gesmeerd en de ramen en de deuren erin. De vloeren geëgaliseerd en hopelijk met tegels afgewerkt. Daarvoor moeten we nog wel wat geld bijeen brengen. Nu nog het meubilair de tafels en stoelen en dan kunnen ze weer lekker binnen eten. Wij gaan nog even door met de actie voor het Babyhome zodat we het meeste geld voor dit project bijeen hebben. Ook heel veel dank aan de Fam. Ruigrok die de helft van de collecte tijdens de avondwake van hun lieve Arie aan ons gegeven hebben. Een prachtige geste!

Bij het begin van de Vastenactie starten we met een ander zeer voornaam project, daarover later.

Laten we in dit nieuwe jaar elkaar niet vergeten en ons inzetten voor de medemens, die door slechte omstandigheden in hun land ,zelf zeer moeilijk vooruit kunnen komen.

Want het mooiste werk is: SAMEN WERKEN!.

Liesbeth

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *