In een vorige editie heeft u kunnen lezen over een nieuw te starten project in Kiriita in de parochie van Kapsara. Dit is de geboortegrond van father Joseph en zijn familie, waaronder zijn moeder, woont daar nog steeds. In deze parochie hebben we nog niet eerder projecten gesteund. Waarom niet, vraagt u zich misschien af? De stichting en father Joseph hebben altijd alle schijn van voorkeursbehandeling willen vermijden. Maar na 25 jaar is het nu wel eens tijd. In Kiriita gaat een social hall gebouwd worden: een gemeenschapshuis waar veel activiteiten kunnen plaatsvinden.

Over anderhalve week is het carnaval  en daarna start de vastentijd. Het begint een goede traditie te worden: halverwege de vastentijd organiseren we weer de vastenmaaltijd. Dit keer zal dat zijn op zondag 26 maart. Alle informatie hierover volgt in de volgende editie van de Aftrap. De opbrengst van de vastenmaaltijd zal ten goede komen aan het nieuwe project in Kapsara.

Via de  website www.vriendenjoseph.nl kunt u informatie over onze projecten vinden en over de projecten die inmiddels zijn afgerond. En  natuurlijk hebben we de updates op Facebook en Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *