Al is het Coronavirus uit Zuid Afrika, hier het gesprek van de dag, in Kenia is daar nog niets van bekent. De mensen moeten wel een mondkapje  dragen afstand houden en is de avondklok daar van toepassing, maar het Coronavirus gaat daar rustig door. Wel zijn er in verhouding weinig besmettingen en gaan er in verhouding ook weinig mensen dood door het virus, de problemen zijn daar niet minder om. Er is wel een ontzettend probleem door de grote hongersnood en de sociale problemen die er in Kenia zijn.

De Fadhili groep doet daar heel veel goed werk, in de ziekenhuizen er daarbuiten bij de mensen die niet kunnen leven zonder geld, om in hun hoognodige levensbehoefte te voorzien. Daarom zijn we blij dat we maandelijks geld over kunnen maken naar deze Fadhili groep , die bestaat uit allemaal vrijwilligers die dit zware werk doen. Petje af voor deze mensen.

Door de verkoop van de mondkapjes en de vlaggenslingers zijn we nog steeds in de gelegenheid deze groep te helpen. De mondkapjes zijn nog steeds te koop bij Nel en ook de vlaggetjesslingers, leuk voor een kraamcadeautje of voor Sint Nicolaas. U kunt altijd even bij haar langs gaan, bel wel even van te voren haar tel: 06 12288030

Nel je blijft je inzetten, bedankt namens de mensen in Kenia

U weet “Samen staan we sterk” en ons motto blijft:
VELE KLEINTJES MAKEN ÉÉN GROTE!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *