Zoals u weet heeft het Coronavirus wereldwijd heel veel teweeg gebracht, zodat er veel hongersnood en armoede is in de wereld. Ook Kenia wordt getroffen door het Coronavirus, waardoor daar veel werkeloosheid – armoede en honger is.De toestand waarin de mensen daar verkeren is soms uitzichtloos.

Wij, van de Stichting Vrienden van Joseph. proberen daar hulp te bieden. We zijn heel blij dat het lukt, dankzij u. Door het kopen van kaarten – de mondkapjes en uw giften kunnen wij maandelijks een financiële bijdragen leveren aan de Fadhyligroep doe werkt onder de armste en noodlijdende mensen.

Ook helpen ze de zieken in het ziekenhuis.Daar is de zorg heel anders dan bij ons. De mensen die in het ziekenhuis verblijven hebben een bed, soms met zijn tweeën één bed en verzorging.Eten en medicijnen moeten ze zelf regelen en als de familie al niets heeft hoe kun je dan in leven blijven in
het ziekenhuis?  Vooral daar helpt de Fadhyligroep met voedsel en medicijnen als die nodig zijn. Van de dokter krijgt de patiënt een recept en als je de medicijnen niet kunt kopen heb je pech, je wordt zieker of je gaat dood, dat is dus zeker anders dan bij ons.

Daarom zijn wij, maar zeker ook de mensen in Kenia zo dankbaar dat u ons, dus hen blijft helpen.
Zeker in deze tijd voor Kerst is het goed aan een ander te denken, dichtbij maar ook veraf.

Het eind van het jaar is in zicht, een bijzonder jaar! Wij wensen u Goede Kerstdagen, en voor 2021 – veel gezondheid en kracht om deze moeilijk periode door te komen. Voor het jaar wat voor ons ligt hopen we op een spoedig herstel van ons land en de omgeving waarin wij leven.
Blijf gezond,

Namens de Stichting Vrienden van Joseph
Liesbeth.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *