Afgelopen maandag waren Peter en ik samen naar de verdeel vergadering in Venhuizen. van de 40 MM. Dat is de wandelclub die ieder jaar de zaterdag na Hemelvaart wandelen voor het goede doel met sponsors, waaraan ook Tuitjenhorners meedoen. Vorig jaar en ook dit jaar kon dit geen doorgang vinden vanwege de beperkingen. Daar hadden ze in Venhuizen iets op gevonden en zo konden ze het afgelopen jaar lopen en gesponsord worden via de Wattapp. De beide Peters liepen ruim 300 km. een hele prestatie.
Er was dit jaar heel veel geld binnengekomen, mooi voor alle projecten die daarom gevraagd hadden. Ook wij hadden 2 projecten ingediend, een project voor KAP< dat staat voor: “ Kitale Aids Program”
.
En voor Kamae voor inrichting van 2 klaslokalen een voor de opleiding voor kapsters voor de meisjes en een voor een loodgietersopleiding voor jongens. 2 prachtige doelen die ieder
eind december € 1000,00 mogen ontvangen van deze organisatie. Een prachtige opsteker voor hen maar ook voor ons, Dat geeft je weer inspiratie om door te gaan.

Het vervelende is nu dat we weer aan de mondkapjes moeten, is dat erg? Niet leuk, we hadden gedacht dat we er af waren, maar Nel heeft ze nog, in alle maten en kleuren en ook weer de Kerstmondkapjes, dus heeft u ze niet meer, Bel Nel en het komt weer helemaal in orde!
Haar telefoonnummer is: 0612288030

Voor allemaal zover het mogelijk is, fijne St. Nicolaas feesten, en misschien zit er tussen de pakjes nog wel een cadeautje voor onze mensen in Kenia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *