Na een prachtige reis met Pietjan en Mariosé in mijn geliefd Kenia weer een berichtje van onze  Stichting.  We hebben samen veel gedaan in een hele korte tijd, want de afstanden zijn soms enorm en de wegen door de regen onbegaanbaar.

Zo zult u zeker gehoord hebben dat we vast zaten in de blubber en Pietjan, na geduwd te hebben. een moddermannetje was en zo in Mwitha voor de klas zijn Scheikunde les doceerde. Hierover later meer!

Wij moesten toen nog zo’n 3 km lopen en kwamen een trekker tegen die de auto eruit wilden trekken. Gelukkig hoefde we dezelfde weg niet terug. Die alles gebeurde met een auto met chauffeur van het Diocees. Ook dit is Kenia.
Maar nu genoeg hierover!

Want tijdens onze afwezigheid heeft Slager Frank de opbrengst van de Josephburgers bekend gemaakt en het bedrag van € 300,00 overgemaakt naar onze Stichting. Er zijn 260 hamburgers verkocht ! Frank heeft het bedrag van  € 300,00 overgemaakt.  Frank van harte bedankt voor deze schenkingen weet dat ook dit geld rechtstreeks naar onze mensen in Kenia gaat .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *