Wanneer u dit leest, zijn de Paasdagen alweer voorbij. Terwijl ik dit schrijf moeten ze nog beginnen. Een heerlijk vooruitzicht: mooi weer en met de hele familie Pasen vieren! Vanuit Kenia kregen we ook mooie Paaswensen binnen…..

De vastenaktie heeft tot nu toe € 590,- opgebracht, maar de inhoud van de vastenzakjes moet hier nog bij worden opgeteld. De vastenaktie loopt nog tot en met 8 mei.

Voor de komende tijd staat er alweer van alles op de planning: koningsdag en de fietstocht met Hemelvaart. Op Koningsdag staan we met een kraam op de markt. De opbrengsten hiervan zullen ten goede komen aan het districtshospitaal in Kitale: revalidatiemateriaal voor de kinderafdeling.

Als klapper op de vuurpijl hebben we voor 25 september een feest op de planning: 25 jaar Stichting Vrienden van Father Joseph!!. Father Joseph en Father Folkert zullen dit feest hopelijk met ons mee kunnen vieren.

Liesbeth is afgelopen maart 16 dagen in Kenia geweest. Het was fantastisch om daar weer te zijn. Zoveel is er verbeterd in de afgelopen 25 jaar, maar er moet nog steeds ook heel veel gebeuren. Wat Liesbeth allemaal in heeft kunnen doen, kunt u lezen in het reisverslag op de website: www.vriendenjoseph.nl

Misschien heeft u het al een beetje gemerkt: sinds maart heb ik (Hilde Ligthart) het schrijven van de stukjes voor de Aftrap overgenomen van Liesbeth. Liesbeth heeft aangegeven het na 25 jaar iets rustiger aan te willen gaan doen en taken af te willen geven. Het maken van de copy voor diverse media is er één van. Samen met Mieke Masteling ben ik het bestuur sinds september 2021 komen versterken. Mieke en ik nemen ook de sociale media (Facebook, Instagram) voor onze rekening. Zo hopen we met de stichting Vrienden van Father Joseph ook de komende 25 jaar vooruit te kunnen. En we kunnen daarbij zeker nog hulp gebruiken van nieuwe bestuursleden. Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van onze stichting neem dan contact op met ons!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *