De helft van januari is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel!

Ook bij ons is alweer heel veel gedaan in zo’n korte tijd. Zo hebben we geld overgemaakt voor de waterput in Karara, een klein dorpje in Cherigany Hills. De elektrische pomp was kapot dus geen water. Om die te laten maken was veel geld nodig, wat er niet was. Wij hebben er nu een handpomp laten plaatsen zodat de mensen daar weer water hebben.

waterput Karara

Ook is het geld wat we kregen van de fam. Ruigrok geschonken op hun verzoek aan Kamea, een opleidingsinstituut voor meisjes die uit de gevangenis komen en via de universiteit in Nairobi opgeleid worden in het computer gebeuren. Father Joseph kijkt uit naar computers die we van dit geld aan kunnen schaffen. Verder willen we deze meisjes via ons Vastenproject steunen met lesmateriaal. Daarover hoort u zeker nog meer.

Mocht u nog in het bezit zijn van een goed werkende laptop (en voeding), we kunnen ze altijd meenemen, als we half februari weer naar Kenia gaan om onze projecten te bezoeken. De scholen en studenten zijn er ontzettend mee geholpen.

Heeft u nog goed schrijvende balpennen? Ook daar kunnen we de studenten heel blij mee maken. Natuurlijk zijn ze ook te koop, maar als je geen 40 cent hebt voor een balpen is het toch moeilijk. Dit alles kunt u afgeven bij een van onze leden. Het komt dan echt op de goede bestemming.

Zo ziet u, wij blijven ons inzetten mede door uw hulp bereiken we veel.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *