We kunnen gaan starten met het roofwaterharvesting (hemelwateropvang) project in Kaplamai! Rond het jubileum hebben we zoveel giften mogen ontvangen, dat de kosten voor dit project gedekt zijn. We houden u op de hoogte!

Over een kleine twee weken vertrekken Liesbeth en Nel naar Kenia om te kijken hoe het ervoor staat met de verschillende projecten. Ze zullen onder andere het ziekenhuis in Kitale bezoeken (de kinderafdeling en de Fadhili groep). De school in Mwitha is inmiddels helemaal klaar en ook in gebruik. Maar de feestelijke opening vindt plaats als Liesbeth en Nel er zijn. Dat wordt vast weer een hele happening. Wij kregen nu alvast een foto van het nieuwe lokaal en een paar blije leerlingen!

Om deze projecten te kunnen financieren, organiseren we allerlei activiteiten. Maar van alleen de inkomsten van de activiteiten krijgen we deze projecten niet rond. We schrijven ook allerlei fondsen aan, zoeken actief naar sponsoren enz. Daarbij kunnen we nog heel goed de hulp van een extra bestuurslid gebruiken. Lijkt het je wat? Mail ons dan of schiet één van de bestuursleden aan: Mariosé, Hilde, Nel, Peter, Greet, Theo of Liesbeth. We vertellen je graag wat we allemaal doen.

Via de website www.vriendenjoseph.nl kunt u informatie over de nieuwe projecten in Kapsara en Kaplamai vinden en over de projecten die inmiddels zijn afgerond. En natuurlijk hebben we de updates op Facebook en Instagram.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *