Op de valreep, want als u dit leest zitten wij al een week in Kenia en bezoeken wij de projecten daar. Onze eerste projecten zijn de jongens en meisjes gevangenis in Kamea. De volgende dag hebben we een vergadering met De Foundation Friend of Father Joseph in Kenya. En vanavond hoorde ik dat we eindelijk ons certificaat van de regering  binnen hebben en we erkend zijn als een officiële stichting in Kenia.

Na de vergadering komt om 13.00 uur een vertegenwoordiger van de bank om officieel een bankrekening te openen, dat gaat dan door handtekeningen van de leden van deze Foundation en mijn handtekening. Dit betekent dat we dan rechtstreeks geld over kunnen maken naar deze stichting, wat nu nog moest via de rekening van Father Joseph.Dat is altijd perfect gegaan, maar dit is veel beter.

De actie van slager Frank met zijn JOSEPH BURGERS is voorbij maar de opbrengst is nog niet bekend. We houden u  hiervan op de hoogte Zo gauw we weten wat deze burgers hebben opgebracht voor ons. Frank bedankt voor deze geste.

Dan hebben we nog meer goed nieuws, want er is schoon water in Benon, een dorpje in de Cherigani Hills. Met een krachtige boor van de regering hebben ze dwars door een rots geboord om aan schoonwater te komen, dat is gelukt. Nu zijn ze ook begonnen met deze boor een bron te slaan in Saboti een dorpje aan de andere kant van de berg. Weer dwars door  een rots. We hopen ook dat dit gaat lukken en houden u op de hoogte.

Het duurt nog wel even maar als u 24 november vrij houdt dan kunt u ’s middags van half 3 tot 15.45 uur genieten van het  Jambokoor. Zij treden op in onze kerk met een concert van Keniaanse Kerstliederen met als thema : “ Op weg naar Kerst.” Dit concert is speciaal als dank voor al de goede gevers en sponsors van onze projecten.  Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Kerstposter

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *