De Vastenaktie van dit jaar stond in het teken van de waterprojecten in Saboti en Benon. In totaal hebben we € 689,08 bij elkaar gebracht. Hartelijk dank voor uw bijdrage! De waterprojecten in Saboti en Benon zijn nu afgerond.
De verkoop van paaseitjes door kinderen van groep 4 en 5 van de Barbaraschool heeft het prachtige bedrag van € 450,- opgebracht. Fantastisch gedaan, jongens en meiden! Daar kunnen we in Kenia veel voor doen.

De Hemelvaartsfietstocht komt er weer aan. En dit jaar kunnen we weer gezellig starten en eindigen vanaf het plein voor de Hoge Akker/Ahoj. De fietsroute is daar te koop, € 7,- per deelnemer. De fietsroutes zijn ook verkrijgbaar bij M.E.G. mode, ’t Hof van Blankendaal en de sportschool. Mocht u op Hemelvaartsdag niet kunnen, dan kunt u op een ander moment de route fietsen. De opbrengst van de fietstocht komt ook ten goede aan het Kitale District Hospital. Hopelijk wordt het mooi weer!

Op 28 mei is de 40MM met als motto: wandel lokaal, steun mondiaal. Elders in deze Aftrap kunt u hierover informatie vinden. De stichting krijgt regelmatig een bijdrage van de organisatie van 40MM voor lopende projecten, vandaar dat wij ook deze wandeltocht promoten.

Het bestuur gaat zich de komende tijd buigen over nieuwe projectvoorstellen die uit Kenia zijn gekomen. En natuurlijk het feest van het 25 jarig bestaan in september voorbereiden! U kunt ons volgen via de website www.vriendenjoseph.nl en Facebook en Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *