De afgelopen 4 weken liepen er 2 acties samen, de fietstocht, waarvan het verslag in de Aftrap stond en de statiegeldbonnetjes bij DEEN onze supermarkt. Niet te geloven, zoveel geld en dat van de statiegeldbonnetjes. We mochten gisteren een prachtig bedrag van € 496,35 naar de bank brengen, een geweldig resultaat,met dank aan de manager van Deen en zijn staf. Het is ook voor deze mensen toch weer extra werk om de bonnetjes
te tellen en het geld iedere maandag weer klaar te leggen. Lieve mensen die de bonnetjes gedoneerd hebben heel veel dank!

U zult misschien denken wat gebeurt er nu met al dat geld? We gaat het maandelijks overmaken naar Kamea en naar de Fadhyli groep. Gisteren kreeg ik een verslagje van deze dames, ze brengen eten naar de meest kwetsbare in de samenleving daar, dat zijn vooral de kinderen en de oudere die erg afhankelijk zijn van de mensen om hen heen. Soms worden kinderen afgegeven bij tehuizen omdat de ouders echt geen eten meer voor ze hebben. Door onze hulp krijgen deze kinderen in ieder geval te eten en worden ze liefdevol opgevangen. Het is echt voor ons niet voor te stellen hoeveel hongersnood er is, omdat de mensen door de Corona geen baan en dus geen inkomsten hebben.

We zijn u dan ook heel dankbaar dat u ons zo steunt, door te fietsen of door de statiegeldbonnetjes. Voorlopig kunnen wij ze meer dan 10 maanden helpen de honger te stillen bij onze doelgroepen.

Dank heel veel dank voor uw hulp. Wij maar zeker de mensen in Kenia zijn u heel dankbaar.

Bent u nieuwsgierig naar verdere sponser mogelijkheden? Wordt donateur!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *