Na een prachtige Vastenmaaltijdactie samen met de M.O.V. groep van Tuitjenhorn is het even stil rond onze Stichting.
Hoe jammer ook maar de Koningsmarkt zal dit jaar wel geen doorgang vinden i.v.m. Corona. Achter de schermen zijn we al wel weer druk bezig met onze actie op Hemelvaartsdag, Theo is al druk bezig een mooi rondje voor u in elkaar te zetten.


De fietstocht die wij jaarlijks houden met Hemelvaartsdag zal ook weer op de alternatieve toer moeten, niet met een gezellige start op Hemelvaartsdag, maar u kunt wel fietsen in de tijd tussen Hemelvaart tot Pinksteren. U kunt dan een mooie dag uitzoeken waarop u de fiets pakt en deze route gaat rijden. Meer informatie over deze fietstocht kunt u de komende tijd verwachten. De opbrengst van deze route is voor de bouw van de voortgezet onderwijs school in Mwitha.

Zoals u  misschien weet: 2 lokalen hebben we al gebouwd en die zijn al volop in gebruik, nu moeten er nog 2 lokalen bij, dat is dit jaar het 3e lokaal en volgend jaar het laatste lokaal.

school Mwitha

Het 3e lokaal is op dak hoogte alleen het geld is op, en dan stopt de aannemer met de werkzaamheden, totdat we weer een bedrag overgemaakt hebben. Dus zijn we weer druk aan het sparen om ook dit jaar het 3e lokaal te realiseren. Als u wilt sponseren dan mag dat natuurlijk altijd! Lees onze pagina voor sponsors!

Wij hopen dat vele van u deze fietstocht gaan rijden zodat we na afloop het resterende bedrag voor de bouw van de school over kunnen maken naar de Foundation Friends of Father Joseph in Kenia, die het voor ons regelt, samen met onze aannemer in Mwitha.

Zo ziet u wij blijven enthousiast om onze medemens te helpen. Hartelijk dank voor uw steun en hulp in deze moeilijke tijd.

Want “Vele kleintjes maken toch weer die ene grote, “ Die we samen waar kunnen maken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *