Afgelopen week stonden we met Koningsdag op de vrijmarkt met een mooie kraam: leuke hebbedingetjes uit Kenia, een grabbelton, een prijsvraag en niet te vergeten de vlaggenslingers. Al met al heeft deze middag het mooie bedrag van € 298,40 opgeleverd. Hiervoor kan het Kitale District Hospital loopautootjes aanschaffen, zodat kinderen beter kunnen revalideren.

Vanuit Kenia kregen we een update over de bouw van het 4e schoollokaal in Mwitha. Het dak zit er op, dus de vlag kan in top….. Als dit bouwproject is afgerond, staat er in Mwitha een volledige school. Dan kunnen we ons weer richten op nieuwe projecten.

Met Hemelvaart, donderdag 26 mei, organiseren we weer de jaarlijkse fietstocht. Starten kan vanaf de Hoge Akker vanaf 13:00. Deelname kost €7,- per persoon. De routebeschrijvingen zijn ook verkrijgbaar bij MEGG mode en slagerij ’t Hof van Blankendaal.

Het bestuur gaat zich de komende tijd buigen over nieuwe projectvoorstellen die uit Kenia zijn gekomen. En natuurlijk het feest van het 25 jarig bestaan in september voorbereiden! U kunt ons volgen via de website www.vriendenjoseph.nl en Facebook en Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *