Een van onze jaarlijkse terugkerende acties om geld in te zamelen voor de projecten in Kenya is altijd de fietstocht met Hemelvaart. Vanwege de coronapandemie kon die actie vorig jaar en ook dit jaar helaas niet doorgaan. De coronacrisis is wereldwijd een groot probleem, ook in Kenya. Veel mensen daar zijn werkeloos geworden en hebben geen geld meer om voedsel te kopen. De hongersnood is enorm en wij willen, naast de bestaande projecten, trachten om de mensen daar toch te helpen. Onze mensen in Kenya krijgen dagelijks te maken met hulpvragen, die altijd met voedsel te maken hebben.

De Stichting heeft een fietstocht uitgezet door ons prachtige polderlandschap. Het is een tocht van 29 km langs windmolens, het Noordhollands Kanaal en langs heel veel bollenvelden (de Ruigeweg). De route is verkrijgbaar bij slager Frank (’t Hof van Blankendaal) en de Reformwinkel aan de Dorpsstraat van Tuitjenhorn. Met deze route kunt U op uw eigen dag en tijd de route rijden. Gaat U begin mei fietsen, staan de tulpenvelden waarschijnlijk in bloei. Rond Hemelvaart kan natuurlijk ook, maar dan zijn de tulpen misschien al gekopt.

Voor de route vragen wij om een vrijwillige bijdrage van €7,50 om de hongersnood in Kenya te bestrijden.
Onze actie wordt ondersteund door slager Frank, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. En ook voor elke deelname van uw kant zijn wij en de mensen in Kenya heel dankbaar.

Download hier de flyer en de routebeschrijving.Totaal € -