Sommigen van u ontvangen de Aftrap al op woensdag of donderdag en dat betekent dat ik nog net even kan melden dat u zich tot vrijdagavond nog kunt opgeven voor de de vastenmaaltijd die wij samenwerking met het Ahoj, Slagerij Hof van Blankendaal en Koninklijke Vezet organiseren. U kunt hiervoor bellen naar 0226 392548.

De maaltijd kan op zondag 10 maart vanaf 16.00 uur worden opgehaald bij Ahoj of deze wordt op verzoek gebracht. De kosten bedragen €10 per maaltijd. De opbrengst komt ten goede aan ons Eigen Doel, de bouw van het gemeenschapshuis in Kiriita. Ik weet dat de mannen van Ahoj alvast begonnen zijn met aardappels schillen, want er hebben zich al heel wat opgegeven. Maar, er kunnen er altijd nog weer bij.

In de afgelopen weken, na het verschijnen van de Jacobsschelp heb ik al heel wat vastenzakjes in de deur gehad. Wat ontzettend fijn en vooral heel hartelijk bedankt. Samen met de opbrengst van de boerenkoolmaaltijd en die van het cupcakebakken levert dat genoeg geld op om bij de organisatie van de Nationale Vastenactie het bedrag in te kunnen leveren wat we voor ogen hadden. Als dit genoeg is, vermeerdert de Vastenactieorganisatie het bedrag met 30%. En omdat we voor de bouw van het gemeenschapshuis nu eenmaal veel geld nodig hebben, is dat mooi meegenomen.

Dit jaar organiseren we dus tijdens deze vastenactie op zondag 24 maart ook het cupcake bakken. Ik benadruk nog even dat dit op zondag 24 maart is. Het blijkt maar weer dat haastige spoed, zelden goed is, want doordat ik de flyer snel af moest maken is er dus een fout op deze flyer gekomen. Een verkeerde datum. Gelukkig dat we hierop werden gewezen, maar toen waren de flyers al rondgedeeld. Het cupcake bakken, op 24 maart dus, is vooral bedoeld voor de kinderen. Voor €5 kun je 3 cupcakes maken en versieren. Wil je meer cupcakes dan kan dat. Iedere cupcake kost een euro meer.

Opgeven kan via de mail: info@stichtingvrienden.nl of bij Mariosé Huits Koorndijk 35 (0226-392548). Even langslopen op school kan ook.

De week na Pasen, zondag 7 april om 10 uur, bezoekt het Jambokoor onze kerk. Op verzoek van het parochieoverleg komen zij hier zingen. De Stichting is hier ook bij betrokken, omdat wij die dag iets mogen vertellen over ons project in Kiriita. Wij hopen dat velen van u die dag naar de kerk komen om te genieten van het Jambokoor, want het is altijd weer heerlijk om hen te horen zingen.

Een overzicht van onze projecten vindt u op de website en we zijn te volgen via Facebook en Instagram. Via de website kunt u uw eventuele bijdrage ook gemakkelijk overmaken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *