Op deze pagina vind je de berichten die ook in de Aftrap zijn geplaatst.

Vele van u vragen mij hoe het is met de beide Fathers en de mensen waar ze mee werken, nu er een grote uitbraak is van woestijnsprinkhanen.  Het sprinkhanen probleem speelt zich af in Oost Kenia, bij de grens van Somalië en Ethiopië. Zie ook het bericht van het Algemeen Dagblad. Heel heftig allemaal voor de mensen daar, maar gelukkig is Kenia een heel groot land en is het nog ver weg van de streek waar de beide Fathers wonen en werken. Niettemin is het heel erg voor Kenya.

Read more


Zoals u ziet hebben we een nieuw logo. In oktober vorig jaar kregen we de goedkeuring van de regering om de Foundation Friends of Father Joseph officieel te starten in Kenia. We werkte al wel samen maar nu is er ook een bankrekening geopend en kunnen we rechtstreeks het geld overmaken naar deze Foundation. Dat scheelt Father Joseph, die het op voortreffelijke wijze gedaan heeft veel werk. Read more

Op de eerste plaats voor u allen een goed en gezond 2020! Deze keer hebben we veel goeds te melden!
Vanaf 2015 heeft de stichting “Vrienden van Joseph” Naomi Njoki in Kenia ondersteund tijdens haar driejarige secretaresseopleiding. Met veel plezier kunnen wij u berichten dat Naomi haar studie met goed resultaat heeft afgerond.

Read more