Op deze pagina vind je de berichten die ook in de Aftrap zijn geplaatst.

De corona-maatregelen treffen alles en iedereen, dat is duidelijk. Ook wij zijn genoodzaakt de Vastenmaaltijd van 22 maart uit te stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze nu in het najaar georganiseerd worden. Uiteraard maken wij dan de datum bekend en bent u alsnog van harte welkom.  Maar ook het ophalen van de Vastenzakjes wordt een probleem. Inleveren in de kerken gaat niet omdat deze gesloten zijn en vrijwilligers vragen om de zakjes op te halen, zou zeer tegen de regels ingaan. Daarom het volgende:

Read more

De afgelopen week kreeg ik een lesje van Father Joseph over de Vasten. Ik belde hem omdat hij jarig was op vrijdag, dus ik vroeg: “Een party vanavond?” Dat was fout!

Read more

Vorige keer heb ik u verteld welke acties wij dit jaar organiseren om de €850 bijeen te brengen voor de Vastenactie van dit jaar en waar het geld naar toe gaat.

De vastendoosjes gaan na de voorjaarsvakantie met de schooljeugd mee. De vastenzakjes ontvangt u bij de Jacobsschelp van volgende keer (vlak voor Pasen) en dus licht de nadruk in dit stukje op de Vastenmaaltijd. Read more