Op deze pagina vind je de berichten die ook in de Aftrap zijn geplaatst.

Wie had gedacht dat onze mondkapjes actie zo goed zou verlopen? Deze week heeft Nel € 1000,00 overgemaakt naar onze rekening van de Stichting Vrienden van Joseph. Geweldig Nel, wat een goed resultaat, en dit is nog niet het einde. Al komen de  bestellingen nog steeds regelmatig binnen, de top hebben we denk ik wel bereikt, maar Nel haar atelier is nog steeds open.

Read more

Kwam er uit Kenia vorige week goed nieuws dat het Coronavirus op de terugweg was en iedereen weer begon zijn kleine toko op te bouwen, werd nu  weer bekend dat het virus weer op zijn retour is, weg verkoop langs de weg, dus werkeloosheid dus honger. Father Folkert Kruis belde gisteren via WhatsApp om dit vervelende nieuws te vertellen.

Read more

In de periode van 4 tot en met 19 oktober organiseert de Stichting Vrienden van Joseph een wandeltocht door ons mooie dorp Tuitjenhorn. In verband met het Coronavirus loopt iedereen zelf de route op de dag en tijd die voor ieder het beste uitkomt. Na afloop kan het sponsorgeld overmaakt worden naar de bankrekening onderaan de route. Dit bedrag is € 5,00 p.p. en voor de kinderen € 2,50.

Ukunt her bedrag overmaken op onze rekenng Stg. Vr. van Joseph: NL28 RABO 0155 9930 11 of via iDeal betalen,

Read more