De eerste Schelp van het jaar 2022. Voor ons een heel bijzonder jaar. 25 jaar geleden vroeg Pastoor J. Timmer ons iets te doen voor zijn vrienden in Kenia. Nu zoveel jaren later zijn we nog steeds actief en zitten we ook dit jaar weer vol plannen, zeker nu alle beperkingen langzaam maar zeker worden opgeheven.We starten daarom half vasten weer met de ”VASTENMAALTIJD”. Een happening waar vele van u vorig jaar aan mee deden.Ook dit jaar doen we dat weer in samenwerkingen met de heren van het AHOJ. We zijn al druk bezig met het een en ander te organiseren, samen met de MOV groep uit Tuitjenhorn, zoals sponsors vinden en kan ik nu al zeggen dat onze Frank : “van Slagerij “ t hof van Blankendaal,” ons enorm sponsort met de eigengemaakte rookworsten uit zijn slagerij en doen ook de heren van het Ahoj een duit in het zakje.

We hebben nog alle tijd want half Vasten is pas op 27 maart. De tijd gaat snel, we moeten alles op tijd geregeld hebben, anders is uw bord 27 maart leeg.Via de Aftrap en misschien de krant houden we u op de hoogte, ook sturen we in maart, huis aan huis, een flyer met een invul formulier voor uw bestelling van de boerenkool met worst en een bal gehakt. Dat wordt weer smullen!

Deze actie is bedoelt om 2 dorpen te voorzien van schoon en he lder water met een pomp en een tappunt in Saboti en Benon, 2 dorpen in Kenia, zodat de dorpsgenoten geen kilometers meer hoeven te lopen, voor helder water. Het water is er, niet in het dorp, omdat daar geen water genoeg in de grond zit, maar een paar honderd meter verder op, Water is het meest noodzakelijke voor een mens om te leven, daarom willen wij deze mensen helpen dit te verwezenlijken.

Helpt U mee? U mag ook altijd doneren via deze link!
Samen staan we sterk,

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *