Wat was het weer een prachtige  fietsroute, hoorde je van vele mensen die deze route gereden hebben. Zeker in het begin toen alle tulpen nog prachtig in bloei stonden. We hadden heel veel deelnemers/sters vandaar dat we mede door 2 prachtige giften waarvan 1 van Slagerij het Hof van Blankendaal en een anonieme gift en uw sponsoring een geweldig bedrag bijeen gebracht is van € 1.400,00 euro. Dat is heel veel geld en daar kunnen we ook heel wat mondjes mee vullen. Gelukkig maar!.

U weet dus dat u niet voor niets gefietst heeft, we zijn u dan ook heel dankbaar voor uw hulp.

Ook het statiegeld is voor deze hongersnood actie, want de Corona en daardoor de hongersnood is nog lang niet over. Ook deze actie loopt geweldig. Met dank aan Supermarkt DEEN Tuitjenhorn.

Uit Kenya horen wij helaas minder leuke berichten. Wekelijks hoor ik van Father Joseph en Father Folkert hoe de gang van zake ervoor staat en dat is niet rooskleurig.

Van Father Joseph hoorde ik dat zijn broer, en een nicht en neef overleden zijn aan Corona. Dat betekent voor Father Joseph dat hij de zorg heeft voor de vrouw van zijn broer en hun kinderen, waarvan de meeste nog schoolgaand zijn, dus op de eerste plaats eten en zorgen voor dat gezin. Dat heb je als je in Kenia de oudste van een gezin bent, dan ben jij degenen die de zorg krijgt en het een en ander moet regelen. Niet dat nu al het geld van deze actie naar Father Joseph gaat, zeker niet want er zijn nog zoveel schrijnende gevallen, dat hoor je dan weer van de Fadilygroup en van Kamea, waar de meisjes nog steeds vragen om zeep om zich te wassen en maandverband, wat in deze hongertijd komt dat op de tweede plaats, en het zou toch heerlijk zijn als je je eens even kon wassen, ook je kleding enz.

Father Folkert ging vorige week voor zijn 2e Corona injectie, hij kon zonder vaccinatie weer naar huis want er waren geen vaccinaties meer beschikbaar, die moeten uit India komen, omdat daar ook Corona hevig toeslaat worden er geen vaccinaties toegestuurd, dus wachten op betere tijden.

Nogmaals heel veel dank voor uw medeleven en je ziet nu met deze acties dat altijd weer onze leuzen van toepassing blijven:

                        Samen sterk en Vele kleintjes maken één grote.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *