De hele gemeenschap helpt met het vervaardigen van de stenen die nodig zijn voor de bouw van de social hall in Kiriita, Kapsara. U kunt natuurlijk ook een steentje bijdragen! Met de fietstocht op Hemelvaartsdag en/of de 40MM wandeltocht op zaterdag 20 mei. De routes kunnen ook de week na Hemelvaart nog gefietst/gelopen worden. Wist u dat u ook direct kunt doneren via onze website? https://www.vriendenjoseph.nl/help-ons/

Op 18 mei is het weer Hemelvaartsdag en organiseren we weer een leuke fietstocht (29km). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op Hemelvaartsdag te fietsen, dan kan dat ook op een andere dag tussen Hemelvaart en Pinksteren. De routes zijn tevens te koop bij slagerij ’t Hof van Blankendaal en MEG mode à €7,- p.p. Start is om 13:00 uur bij de Hoge Akker. Na afloop staat de koffie en thee klaar. Ook kunt u via de website de route aanschaffen en downloaden.

Maar misschien wandelt u liever. In dat geval kunt ook deelnemen aan de 40MM. Zaterdag na Hemelvaart, 20 mei, wordt deze sponsorwandeltocht in Venhuizen en omgeving voor de 50ste keer georganiseerd. Een jubileum dus!

Voor deze wandeltocht kunt u zich digitaal inschrijven op www.40mm.nl Het blijft mogelijk op de dag zelf in te schrijven in de centrale. De kosten zijn € 3,50 per inschrijving. Het startpunt is: Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66, Venhuizen

En als u van fiets én wandelen houdt, kunt u natuurlijk ook allebei doen……

Alle opbrengsten komen ten goede aan de bouw van de Social Hall in Kiriita, Kapsara.

 

Een overzicht van onze gerealiseerde projecten vindt u op de website: www.vriendenjoseph.nl en we zijn natuurlijk ook te volgen met updates via Facebook en Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *