De vakantie is weer voorbij en we gaan ons voorbereiden op de acties van komend jaar. Eerst nog vieren we een bescheiden feestje ter eren van het 60 jarig Priesterfeest van Father Folkert en gelijktijdig zijn 86-ste verjaardag!Door de geldende maatregelen is het niet mogelijk dit feest met veel mensen in de kerk te vieren, we proberen het op te schuiven naar volgend jaar omdat we dan tevens Father Joseph zijn 40 jarig Priesterfeest vieren en ook onze stichting 25 jaar bestaat.  Hopelijk zijn we dan van alle maatregelen af en is het Jambokoor weer onze gast om de viering op te luisteren.

Op 10 september vliegt Father Folkert Kruis weer terug naar zijn geliefd Kenia, waar hij nog het een en ander wil realiseren. Stil zitten is een van de dingen die voor hem heel moeilijk zijn, hij wil nog zoveel mogelijk dingen ondernemen om de mensen in Kenia te helpen. Bewonderenswaardig op een leeftijd van 86 jaar.

U weet misschien nog wel dat Nel vorig jaar uren achter de naaimachine heeft doorgebracht om mondkapjes te naaien, ze heeft weer wat anders ontdekt en zit in haar hoekje met de naaimachine om feestslingers van stof te maken, in allerlei variatie: blauw –roze – allerlei kleurtjes en een echte jongensslinger met legerprint.

U kent haar inmiddels, heel secuur, op kleur en lengte. De verkoop hiervan start op zaterdag en zondag 18 en 19 september , van 11.00 u. tot 17.00 u. waar we een kraam hebben op de Pompoenen sfeermarkt bij DE  MARLEQUI. Naast deze vlaggetjes hebben we natuurlijk veel meer in de verkoop, en zal onze grabbelton niet ontbreken.

Wij hopen u daar te ontmoeten.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *