In de periode van 4 tot en met 19 oktober organiseert de Stichting Vrienden van Joseph een wandeltocht door ons mooie dorp Tuitjenhorn. In verband met het Coronavirus loopt iedereen zelf de route op de dag en tijd die voor ieder het beste uitkomt. Na afloop kan het sponsorgeld overmaakt worden naar de bankrekening onderaan de route. Dit bedrag is € 5,00 p.p. en voor de kinderen € 2,50.

Ukunt her bedrag overmaken op onze rekenng Stg. Vr. van Joseph: NL28 RABO 0155 9930 11 of via iDeal betalen,

De opbrengst van deze actie is voor de hongersnood in het gebied in Kenia waar de stichting samen met de Foundation Friends of Father Joseph in Kenia werken. De omstandigheden zijn daar erg schrijnend, werkeloosheid en geen uitkering, dat betekent geen geld voor voedsel, thee, maismeel en olie om te koken. Dus honger, veel honger!!

Daardoor veel ziekenhuisopnames, waarvoor de meeste mensen geen geld hebben om te betalen. Ook voor de medicijnen, dan heb je pech met heftige ziekteverschijnselen of zelfs de dood als gevolg. De Fadhyli group doet daar ontzettend veel werk. Zij helpen de meest kwetsbaren en zieken, proberen voedsel te regelen en zijn een luisterend oor voor de vele problemen die daar aan de orde zijn. Dus u loopt een rondje – samen vullen weer een mondje.

De route kunt u tussen 4 en 19 oktober vinden bij supermarkt Deen, onze slager “t Hof van Blankendaal, en de Reformwinkel op de hoek van de Willem Dekkerstraat. Ook kunt u de route hier downloaden. Herfstwandeling Tuitjenhorn, okt. 2020

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *