Helaas neemt Liesbeth afscheid als voorzitster van onze stichting! En neemt Mariosé haar rol over. Zie hier hun afscheids en startbrief.

Brief van Liesbeth Blomaart

Beste Lezer,

Er is een tijd van komen, er is een tijd van gaan, en die is nu gekomen. Het is een gezegde dat veel wordt gebruikt bij een afscheid.  Vorig jaar januari heb ik aangegeven om op 1 januari 2023 te stoppen met mijn werk voor de  Stichting “Vrienden van Joseph”.

En nu is het zover, maar al is het moeilijk, het is goed zo. Ik word ook een dagje ouder en ik vind het heel goed dat je op tijd je werk overdraagt aan een jongere generatie, zodat je nog rendabel bent om dit werk goed over te kunnen dragen en eventueel in de toekomst, als het nodig mocht zijn, ze van advies kan dienen.

Ik wil u hartelijk danken voor alle steun die u de Stichting in de afgelopen 25 jaren gegeven hebt. Zonder uw medeleven, uw steun en aanwezig zijn of meedoen met alle acties die wij organiseerden, uw financiële hulp, hadden we het nooit gered.

Ik hoop en vertrouw dat u met uw hulp hoe dan ook, de Stichting Vrienden van Joseph wilt blijven helpen en steunen, zodat zij hun werk in de gebieden waar zij werken in Kenia kunnen blijven volhouden. Al is en wordt het steeds zwaarder, omdat het leven voor de mensen daar steeds moeilijker wordt, maar ze proberen door allerlei mogelijkheden het hoofd boven water te houden.

Van mij persoonlijk dank voor al uw belangstelling en als het mogelijk is, blijf ik naar Kenia gaan om mijn vrienden daar te ontmoeten.

Ook vanuit Kenia veel dank, ASANTE SANA – GOD BLESS YOU ALL

Liesbeth Blommaart

Brief van Mariosé Huits-Blomaart

En vanaf 1 januari heb ik dus het voorzitterschap van mijn moeder overgenomen. Ik zal dat nooit kunnen doen op de manier waarop zij dit de afgelopen 25 jaar gedaan heeft. Ik heb veel waardering voor haar tomeloze inzet. En, ik zal het op mijn manier invullen.

We gaan als bestuur gewoon door met de zaken die we altijd gedaan hebben en ook andere acties gaan oppakken. Ik hoop dan ook van harte dat ik samen met Theo Tesselaar, Peter Buur, Nel Bleeker en Hilde Ligthart nog lange tijd als de Stichting Vrienden van Joseph projecten in Kenia kan blijven steunen. Dat kan natuurlijk niet zonder uw hulp.

De aandachtige lezer zal de naam van Greet Bleeker in het rijtje bestuursleden missen. Ook Greet is op 1 januari gestopt met haar werkzaamheden voor de Stichting. Greet was de drijvende kracht achter de boerenkoolmaaltijd en heeft vele uurtjes achter allerlei kramen gestaan.

Liesbeth en Greet, we gaan jullie inzet enorm missen. Gelukkig blijft Liesbeth als adviseur voor ons beschikbaar en we zullen het vooral op eigen kracht moeten doen. Ik hoop met uw hulp!

Niet alleen financieel, want we gaan ook op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de organisatie van acties en het aanvragen van fondsen. Mocht u daar oren naar hebben, meldt u dan bij één van ons.

Mariosé Huits-Blommaart

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *