De corona-maatregelen treffen alles en iedereen, dat is duidelijk. Ook wij zijn genoodzaakt de Vastenmaaltijd van 22 maart uit te stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze nu in het najaar georganiseerd worden. Uiteraard maken wij dan de datum bekend en bent u alsnog van harte welkom.  Maar ook het ophalen van de Vastenzakjes wordt een probleem. Inleveren in de kerken gaat niet omdat deze gesloten zijn en vrijwilligers vragen om de zakjes op te halen, zou zeer tegen de regels ingaan. Daarom het volgende:

Als u van plan was om het zakje te vullen, maak dan deze keer het geld over en vermeld daarbij het project. Op die manier komt het geld toch bij ons Eigen Doel terecht, de Dovenschool in Kitale. (NL21 INGB 0000 0058 50 t.n.v. Vastenactie, Den Haag – spelmateriaal dove kinderen).

U kunt ook rechtstreeks doneren op de website van de Vastenactie. Als u klikt op –doneer nu– kunt u direct een bedrag doneren en daarbij kiezen voor ons project “speelmaterialen voor dove kinderen in Kenia”. Ook dan komt het geld direct bij ons project terecht. Ook kunt u natuurlijk rechtstreeks bij de stichting doneren!  o.v.v. “spelmateriaal dove kinderen”.

Liesbeth is van de week nog bij de dovenschool langs geweest om voetbalshirts te brengen, die de kinderen van de St. Barbaraschool niet langer dragen, vanwege het wegvallen van de sponsor. Kleine maatjes, daar waren ze dolblij mee. Als er dan straks ook nog ballen zijn om wedstrijdjes te doen, kunnen ze hun vaardigheden op spel, maar ook op samenwerkingsgebied helemaal oefenen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking.

Namens MOV-groep en de Stichting Vrienden van Joseph,

Mariosé Huits

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *