Vorige keer schreef ik u dat ik Kiriita het dak er waarschijnlijk al op zou zitten en nog voor u de Aftrap op de mat kreeg, had ik de foto’s daarvan al binnen. Alles gaat daar heel goed!Ondertussen kunnen we, nu Pasen voorbij is, de voorlopige opbrengst van de Vastenactie opmaken. We hadden minimaal €500 nodig om genoeg te hebben voor ons Eigen Doel bij Vastenactie en dat is gelukt!
Naast de vastenmaaltijd en de vastenzakjes hebben ook de kinderen van de St. Barbara goed hun best gedaan en ruim €160 bijeengebracht. Het cupcake bakken leverde nog €20 op. Al met al genoeg en dat betekent dat Vastenactie er €150 bij zal gaan doen.

Ondertussen hebben we dit jaar al €1250 opgehaald voor Kiriita. Nog zo’n €12.000 te gaan, dan hebben we genoeg om het gemeenschapshuis af te maken. Dat is veel én we zijn nog aan het begin van het jaar, dus er komen nog diverse acties aan.

De eerste waarbij wij weer geld mogen ophalen is a.s. zondag 7 april om 10.00 uur in de kerk bij het optreden van het Jambokoor. We zijn er dankbaar voor dat het parochieoverleg dat dit mogelijk maakt. Wij hopen dat velen van u die dag naar de kerk komen. Niet vanwege die collecte, maar vooral om te genieten van het Jambokoor, want het is een genot om hen te horen zingen.

Ruim een week later krijgen we hoog bezoek vanuit Kenia. Father Joseph komt naar Nederland om de verjaardag van Liesbeth te vieren. Hij komt niet alleen, maar met Father James, de huidige pastoor van de parochie in Kaplamai. Vroeger waren Father Joseph en Father Folkert daar de pastores en toen zij er waren is er een prachtige kerk en een gemeenschapshuis gebouwd. De mensen daar zij er nog steeds heel dankbaar voor.
Daarom ook werken we als bestuur hard om het geld voor Kiriita bijeen te brengen. Woensdag 3 april zaten Mariosé, Peter en Theo al bestuur bij elkaar. Ik weet wat er op de agenda heeft gestaan: wat we dit jaar op de Koningsmarkt gaan doen. Het belooft, mede door de hulp van Nel weer een leuke extra actie te worden. Extra, want uiteraard verkopen we ook gewoon de spulletjes die we altijd verkopen.
En ook de Hemelvaartfietstocht is besproken. Naast de gebruikelijke lange tocht van ongeveer 30 km willen we dit jaar ook een kortere route maken, zodat ook ouders met kinderen mee kunnen doen.
U ziet het, we blijven ook met zijn drietjes actief.

Een overzicht van onze projecten vindt u op de website en we zijn te volgen via Facebook en Instagram. Via de website kunt u uw eventuele bijdrage ook gemakkelijk overmaken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *