Waarschijnlijk heeft u in de krant gelezen dat er in Niarobi een school ingestort is, waarin kinderen les kregen.
Hopelijk houden onze lokaaltjes in Mwitha gemaakt van takken en modder het nog even uit.

Een heel positief bericht dat we u niet willen onthouden: Als stichting willen wij graag proberen om samen met de bevolking een voortgezet onderwijs school te bouwen. Al eerder hebben we geschreven dat de ouders 4 jaar geleden zelf gestart zijn met onderwijs omdat de leerlingen na de lagere school, niet verder konden leren. De school in Kitale is te ver en de ouders kunnen geen boarding school betalen, het is een heel arm gebied,
ver van de bewoonde wereld. En wat gebeurd er dan?

We kunnen ze nu blij maken want het geld voor de eerste twee lokalen is bijeen. Ze kunnen in januari starten met de bouw. Dankzij u en een paar goede sponsors. In 2021 hopen we de 4 lokalen gered te hebben.

Ook kregen we de afrekening en het verslag van de Vastenactie 2019 met een aantal foto’s van hetgeen we daar gefinancierd hebben. Een prachtig bord siert de werkplaats. De mensen van de Vastenactie zijn naar de jeugdgevangenis gegaan om te controleren of alles goed verlopen was en we kregen een pluim voor de goede samenwerking en hetgeen we daar gepresteerd hadden samen met de staf. Toch weer dankzij uw hulp.

Wij zijn geen grote organisatie, maar als u ons blijft helpen kunnen wij ons blijven inzetten voor de mensen die het veel minder hebben dan wij.

We hopen weer naar Kenia te gaan. En nemen dat dan wederom een rolstoel mee. Maar met een lekke band wordt dat niks, dankzij Maikel de fietsenmaker is de rolstoel weer prima voor elkaar en kunnen we daar weer iemand blij maken, die aan bed en stoel gekluisterd is. Maikel dank voor de sponsoring!

Waardering!

Via KLM Flying blue mogen we de rolstoel meenemen als bagage, ik ga erin en Pietjan wil me wel duwen. Want ik ga 10 oktober met Mariosé en Pietjan voor 2 weken naar onze projecten. Pietjan gaat weer op verschillende Highschools gastlessen geven in scheikunde en Mariosé lid van onze stichting gaat samen met mij naar de projecten.

Wat een groot goed om met 2 kids erheen te gaan.

Denk nu niet dat we op rekening gaan van onze stichting, dat is echt niet zo. Alle kosten die wij maken voor reis en verblijf zijn voor onze eigen rekening. Uw geld gaat rechtstreeks  naar onze projecten en de mensen, die het heel hard nodig hebben.

Daarom blijven we een beroep doen op uw hulp.

Heel veel dank daarvoor, Samen kunnen we veel bereiken! Want het mooiste werk is: “ SAMENWERKEN “.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *