Vandaag had ik graag een kort verslag gemaakt over de reis van Liesbeth naar Kenia. Maar Liesbeth zit nog steeds in Kenia, want haar reisgenote testte positief op het coronavirus, waardoor ze niet terug mogen reizen naar Nederland. Gelukkig gaat het met beiden wel goed. Via de app hebben we regelmatig contact, zo goed en zo kwaad als het gaat.In Saboti zijn de waterpompen en leidingen aangelegd. De leidingen zijn doorgetrokken naar de secondary school (middelbare school), zodat ze daar nu ook water hebben. In Benon wordt er hard gewerkt om dit ook voor elkaar te krijgen. Het is belangrijk om het werk nu te doen, want als het regenseizoen begint in april, komt het werk stil te liggen.


De Vastenaktie van dit jaar staat in het teken van de waterprojecten in Saboti en Benon.
Om dit mogelijk te maken organiseren we in samenwerking met de missiegroep naast de vastencollecte een vastenmaaltijd. Dat doen we op zondag 27 maart, dat is de zondag halverwege de vastentijd.

U kunt een lekkere en complete boerenkoolmaaltijd bestellen en afhalen bij Ahoj. De maaltijd kost € 9,- per persoon. U kunt nog tot 25 maart bestellen door:
– Het foldertje dat huis aan huis wordt verspreid in te vullen en in te leveren;
– Via Facebook https://www.facebook.com/Stichting-Vrienden-van-Joseph of bij onze sponsor AHOJ  https://www.facebook.com/ahojtuitjenhorn
– Via e-mail info@vriendenjoseph.nl

En voor een goed doel smaakt zo’n maaltijd extra lekker (ook al is het komende week misschien al volop lente…..)
Voor de vastenmaaltijd worden De Vrienden van Vader Joseph gesponsord door: Ahoj, Hof van Blankendaal, Vezet en Albert Heijn.

We hebben een beperkt aantal maaltijden, dus schrijf gauw in want op=op.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *