Het nieuwe jaar is begonnen, met alle beperkingen, toch hopen we er een mooi jaar van te maken, met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan.
We hebben 2021 financieel goed af kunnen sluiten en zullen deze maand toestemming geven om het geld over te maken voor de bouw van het 4e lokaal in Mwitha. Het is nu zomer in Kenia, de beste tijd om te bouwen.

Ook konden we dankzij uw giften met Kerst een extraatje geven aan onze lopende projecten. Veel woorden van dank kwamen uit Kenia, de mensen waren er erg blij mee. Vooral de Fadhili groep die de armen en zieken steunen. Zij konden nu veel meer mensen helpen met wat mais – olie en bonen. Voor deze mensen dus ook een goede maaltijd op tafel met Kerst.

Zo gaan we nu sparen voor het afmaken van de twee waterprojecten in Saboti en Benon, twee dorpjes in de heuvels van de Mount Elgon.

Een vraag aan u allen ? Zou het mogelijk zijn, wanneer uw geld overmaakt om uw naam en adres erbij te zetten, wij willen graag aan het eind van het jaar uw bedanken d.m.v. een kaartje dat u voor de belasting kunt gebruiken, zodat u uw giften af kunt trekken bij het invullen van uw belasting papieren. Het is heel moeilijk om via uw naam het adres te vinden. Er zijn in onze dorpen nu eenmaal veel dezelfde namen. U kunt ons hiermee goed helpen. Ook kunt u altijd vaste donor worden door een bepaald bedrag maandelijks over te maken, daarmee steunt u ons enorm. Zie voor inlichtingen onze website. Kijk hiervoor op deze pagina

Ook in 2022 blijft ons Motto: “VELE KLEINTJES MAKEN EEN GROTE!”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *