Overal in de wereld hebben we te maken met hetzelfde probleem, Covid 19. Hier in Nederland zijn de problemen groot, maar in een land als Kenia leidt dit tot armoede en hongersnood van ongekende hoogte.

De Stichting Vrienden van Joseph krijgt wekelijks van haarzusterorganisatie in Kenia de vraag om steun, zodat zij de allerarmsten kunnen helpen overleven. Helaas betekenen de huidige maatregelen dat het in Nederland ook heel lastig is om geld bijeen te brengen.

De gebruikelijke acties kunnen niet gehouden worden en ook hier  hebben te maken met mensen die de gevolgen ondervinden van de crisis. Toch willen we er alles aan doen, toch wat geld in het laatje te krijgen.

Op het ogenblik is dit een mondkapjesverkoop. Iemand die onze stichting een warm hart toedraagt, heeft in de afgelopen tijd mondkapjes genaaid en deze willen wij voor het geringe bedrag van €4,00 verkopen. Iedereen heeft er wel eentje nodig in de komende tijd, in het openbaar vervoer, bij een gewone verkoudheid, uit voorzorg etc.

Wilt u één van onze vrolijke stoffen, wasbare, mondkapjes kopen én zo de mensen in Kenia steunen, stuurt u dan een mail naar Nel Bleeker (n.bleeker70@outlook.com)

Of bel haar op haar mobiel: 06-12288030

Zij komt ze persoonlijk bij u brengen en het geld innen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *