Met trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde website, wij hebben ons best gedaan om de nieuwe website dynamischer, duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben wij de presentatie van onze projecten, activiteiten en nieuws in zijn geheel vernieuwd en voorzien van herkenbare afbeeldingen, tevens hebben wij de website voorzien van meer informatie over onze doelstellingen waardoor u een betere indruk krijgt van onze aanpak.

Bezoek de website (https://www.vriendenjoseph.nl) en kijk gerust eens rond en schroom niet om te reageren via de contactpagina of meldt je aan voor onze nieuwsbrief.

Over de stichting
De Stichting Vrienden van Joseph heeft als doelstelling het bieden van financiële en/of materiële steun aan diverse projecten in het noordwesten van Kenia. Dat doet de stichting door het organiseren van fondswerving acties voor het gericht financieren van projecten. Projecten worden uitgevoerd volgens een goedgekeurd projectplan. Alle projecten komen tot stand op verzoek van lokale organisaties in Kenia, zoals scholen, bewonersgroepen etc.

De website is geleverd door RHO Leading in change uit Tuitjenhorn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *