Na een hele gezellige en sfeervolle vastenmaaltijd even een terug blik op deze middag. Wat was het weer gezellig en al waren er iets minder mensen als vorig jaar de sfeer was er niet minder om en er werd heerlijk gegeten. Dank aan al onze sponsors De Koninklijke Vezet voor de boerenkool – Jan Bruin voor de aardappelen –  onze slager “ t Hof van Blankendaal” voor de worsten en Mevr N. Quant voor de ijsjes. Met het prachtige resultaat van € 305,00  schone winst was het voor ons weer een middag met een gouden randje. Voor dit bedrag kunnen we zeker in samenwerking met de Vastenactie weer een aantal computers aanschaffen. Heel veel dank aan allen die  van deze maaltijd en  het samenzijn genoten hebben.

Dit bedrag en het bedrag van de vastendoosjes van de jeugd en straks de vastenzakjes die deze week samen met “De Schelp” bij u worden gebracht moet het zeker een prachtig bedrag worden. U kunt uw vastenzakjes ook inleveren bij een van de leden van onze stichting en achter in de kerk. Misschien worden ze bij u opgehaald. Maar weet u dat u ook via onze website rechtstreeks kunt doneren?

Sitchting Vrienden van Joseph  

Onze acties zijn met deze vastenmaaltijd weer van start gegaan. Zo hebben we volgende week weer de actie met de eerste Communicantjes. Zij verkopen dan hun zakjes paaseitjes. Niet voor de vastenactie maar voor het BABYHOME in RANGALA, een tehuis voor te vondeling gelegde baby’s. Dit jaar zijn we er voor het eerst naar toe geweest en als je dan ziet dat deze hulpeloze kindjes te vondeling zijn gelegd is het echt schrijnend. Bij iedere bedje een ander verhaal, waar we echt niet blij van werden. Wat afschuwelijk ook voor deze moeders die echt niet anders kunnen.

Julia heeft de dag dat we er waren al deze baby’tjes heerlijk kunnen knuffelen dat voor haar het afscheid niet makkelijker maakte. Deze kindjes snakte naar aandacht en liefde, waar de verzorgsters echt geen tijd voor hadden. Met deze paasactie willen de kinderen van groep 4 deze kleine baby’s helpen, een fantastisch initiatief van deze groep.

We hopen ook dat deze actie een succes wordt.

Vele kleintje maken één grote, dat is nog steeds onze leus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *