Heeft u zich al aangemeld voor de vastenmaaltijd van dit jaar? De laatste mogelijkheid is zaterdag 13 maart tot 10 uur. De mannen van AHOJ maken, in samenwerking met de MOV-groep en de Stichting Vrienden van Joseph een heerlijke gesponsorde boerenkoolmaaltijd met gehakballetjes en rookworst.

De sponsors van dit jaar zijn Slagerij ’t Hof van Blankendaal, de Koninklijke Vezet en natuurlijk de mannen van AHOJ zelf. En dat is zoals ieder jaar weer erg fijn. Hierdoor kan het grootste deel van de opbrengst naar ons Eigen doel, namelijk speelmaterialen voor het doveninstituut in Kitale, Kenia.

In Kenia zijn, na een schoolsluiting van bijna een jaar de scholen afgelopen januari weer open gegaan. De kinderen van de dovenschool gaan ook weer naar hun school, gelegen op de eigen compound. Maar dat betekent ook dat zij nu bijna een jaar de compound niet af geweest zijn, zonder dat er iets te doen is. Dus na het doen van de huishoudelijke taken is er niets dan verveling. En dat komt de sociale en lichamelijke ontwikkeling van deze kwetsbare kinderen niet ten goede. Daarom hebben wij besloten de opbrengst naar hetzelfde doel te laten gaan als vorig jaar. Door de start van het hele corona-gebeuren was er namelijk nog niet genoeg geld opgehaald om het project af te ronden.

Dus: eet mee en help zo de dovenschool aan speelmateriaal. U kunt u nog tot zaterdag 13 maart tot 10 uur aanmelden bij Mariosé Huits, Koorndijk 35 0226 392548. Een heerlijke boerenkoolmaaltijd voor €8,00 p/p. U kunt het zondag komen halen in het AHOJ tussen 16.00 en 18.30 uur of wij brengen het bij u thuis.

Lees hier de Flyer

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *